16-01-2018 en del af Svanerejser.dk
Velkommen til thailandspecialisten.dk
- en del af Svane Rejser - Lęs mere om rejser til thailand

Vi tilbyder og tilrettelægger individuelle kvalitetsrejser med rutefly.

Uanset hvilke ferieønsker I måtte have, er Thailand i stand til at opfylde dem  - til en overkommelig pris.


 THAILAND - smilets land

Kongedømmet Thailand ligger midt i Sydøstasien og kaldes med rette østens eksotiske juvel. Turister der forlader Thailand, har masser af overvægt, mest i form af gode oplevelser, der følger  resten af livet. Mange kan ikke undvære dem og vender tilbage gang på gang efter mere; efter nye positive oplevelser og indtryk.

Thailand er et paradis, hvor du har mulighed for at opleve regnskovklædte bjerge, jungler med et rigt dyreliv, orkidéer og andre eksotiske planter, brusende floder og hvide sandstrande med svajende palmer. Dertil kommer storslåede templer, pulserende storbyer, en enestående kultur og en overvældende gæstfrihed.

kohchang.jpg

Rundrejser i Thailand med dansk rejseleder

Thailands mystik & landlige idyl - 14 dage/11 nætter

Vi har valgt at tilbyde jer en spændende og indholdsrig rundrejse med dansk rejseleder fra Bangkok til det nordligste Thailand. Det er muligt at forlænge rundrejsen med yderligere 5 dages afslappende badeferie i den royale ferieby, Hua Hin.

Programmet kort: Bangkok, Ayuttahya, Tak, Mae Sot, Chiang Mai, Thaton, Maekok River, Chiang Rai, Den Gyldne Trekant, Bangkok

Thailands templer & snoede floder - 11 dage/8 nætter

Vi har valgt at tilbyde jer en spændende og indholdsrig rundrejse med dansk

rejseleder fra Bangkok til Ayutthaya og videre til det vestlige Thailand. Det er

muligt at forlænge rundrejsen med yderligere 5 dages afslappende badeferie i

den royale ferieby, Hua Hin.

Programmet kort:

Bangkok - Ayuttahya - Kanchanaburi - Sai Yok - Sangklaburi - Kanchanaburi - Bangkok

Læs mere om de spændende rundrejser i Thailand her.


430-hc0nc2ht_205x208.jpg 2134-snymbrDjj_277x214.jpg


Hovedstaden Bangkok er en kombination af modernitet og legendariske omgivelser. Byen har flere spændende seværdigheder bl.a. Grand Palace, Temple of Dawn og Temple of the Emerald Buddha. Besøg også det flydende marked, et marked der befinder sig ude på vandet.

Thailand er kendt for, udover landets fantastiske gæstfrihed, dejlige natur og strande, at lave god mad. Den kulinariske oplevelse i landet er utrolig lækker og Thailands befolkning går meget op i maden. Du kan også selv afprøve dine kulinariske færdigheder, ved at tage et madlavningskursus. Så kan du også kokkere den mad du får på ferien, når ferien er slut, og genoplive minderne fra ferien.Thailand specialisten er en del af Svane Rejser, for at komme til hovedsiden, klik her. Læs mere om vores rejser med dansk rejseleder her.